Контакти

Фирма:  ДИКОЗО ЕООД

гр. София

 • жк. Младост 1, бл. 3А, партер
 • E-mail:  sofia@dikozo.com
 • Телефон: 0877 507207
 • Facebook: Дикозо София
 • Skype: dikozo_sofia

 

гр. Пловдив

 • Адрес:  Пловдив, ул. Мадара 2
 • E-mail:  office@dikozo.com
 • Телефон:  032 263931
 • 0877 854696 / 0878 263931
 • Facebook: Дикозо Пловдив
 • Skype: dikozo